Aquí trobareu quatre propostes de cançó standard. Ara bé, les possibilitats són infinites. Empleneu el formulari de sota i explique-nos la vostra idea. També podeu indicar-nos el vostre número de telèfon i us truquem en breu.
Aplicacions mòbils

BASIC

 A partir de 99€

Cançó d’ 1 minut aprox a guitarra i veu amb qualitat de so d’estudi. Felicitacions, aniversaris, naixements, cançons comercials. POSSIBILITAT D’ACOMPANYAR-LA AMB UN VÍDEO!

Cançó Medium

MEDIUM

 A partir de 189€

Cançó de 3 min aprox a guitarra i veu amb qualitat de so d’estudi professional. Perfecta per a celebracions especials. POSSIBILITAT D’ACOMPANYAR-LA AMB UN VÍDEO!

Cançó premium

PREMIUM

A partir de 349€

Cançó de 3 min aprox amb base instrumental (baix, guitarra i bateria) amb qualitat de so d’estudi professional. Per a sorprendre amb un regal innoblidable. POSSIBILITAT D’ACOMPANYAR-LA AMB UN VÍDEO!

Noces i altres events

NOCES I EVENTS

Cançó de 3 min amb base tocada per músics professionals (baix, guitarra i bateria + cors). Enregistrament en un estudi professional. Veu masculina o femenina. Possibilitat d’enregistrar el/la/els/les solicitants cantant la cançó a l’estudi. També podem venir a cantar-la el dia de la cerimònia en viu. Possibilitat d’acompanyar-la d’un vídeo enregistrat abans o després de l’event o la cerimònia.

CONTACTA’NS